Verhaal van I Do Hobbys

I Do Hobbys is opgericht met het doel om van hobby projecten producten te maken. Zo ga je vooral producten terug vinden die te maken hebben met: ontwerpen, 3D-Printen, programmeren & elektronica. Maar dit kan in de toekomst nog uitgebreid worden als er andere interesses worden ontdekt. I Do Hobbys staat dan ook open voor allerlei ideeën die tot werkelijkheid gemaakt kunnen worden. De mogelijkheden zijn zo ruim als je verbeelding.

Stuur ons daarom ook gerust een bericht via Mail, Whatsapp of Instagram. We kijken ons al uit naar alle vragen en ideeën van jullie.

Voor wie is I Do Hobbys bedoeld?

I Do Hobbys is bedoeld voor:

  • TTRPG Avonturiers
  • Sticker, Badge en andere decoratieve accessoire liefhebbers
  • Degene die iets op maat willen laten maken

Hoe gaat I Do Hobbys te werk

Op maat gemaakte items:

Als er iets op maat gemaakt moet worden dan gaat dit meestal
op twee manieren:

1. Als de service al geleverd wordt op I Do Hobbys dan kun je die service selecteren in de webshop en kun je de desbetreffende bestanden / materialen aanleveren.

2. Als de service voor het desbetreffend product niet bestaat, kun contact opnemen met I Do Hobbys om te kijken of je idee / product te maken valt.

Kant-en-klare producten op idohobbys.com

De standaard producten kun je uiteraard kopen in de webshop, mocht je nu feedback hebben over een product of wil je het laten aanpassen naar je smaak. Contacteer me dan gewoon via Mail, Whatsapp of Instagram.

Mensen achter I Do Hobbys

Justin van Bruchem: Eigenaar/Oprichter

Ik ben Justin van Bruchem, ik ben de eigenaar / oprichter van I Do Hobbys. Ik heb het altijd leuk gevonden om zelf dingen te maken voor mijzelf en anderen. Door I Do Hobbys op te richten kan ik mijn eigen ideeën en die van andere de wijde wereld in brengen.

Mijn achtergrond bestaat het merendeel uit zelfgeleerde vaardigheden zoals 3D-Printing. Naast zelfgeleerde vaardigheden heb ik ook veel vanuit opleidingen geleerd zoals het werken met Elektronica, Arduino, C++, HTML, CSS, JS, PHP & SQL. Ik ben daarnaast ook altijd op zoek naar nieuwe manier om dingen te realiseren die ik wil maken.